☏ 0761.266.506

Sapun natural fabricat manual

Despre noi

Sapun Perfect s-a nascut ca un hobby distractiv si interesant si apoi a crescut rapid ca o iubire… ajungand in cele din urma sa se transforme in obsesie. Intr-o prima faza am fost interesata de produse naturale apoi latura mea creative cauta ceva cu care sa se hraneasca… si a gasit .

Sapunul natural fabricat prin metoda la rece si crearea de produse naturale pentru ingrijirea corpului a fost o potrivire perfecta, trebuia sa combin dragostea mea pentru natura, fascinatia mea pentru chimie si dorinta mea constanta de a crea lucruri cu mana mea. In ultimul timp am experimentat cu uleiuri, unturi, esente de plante, argile naturale si vegetale pentru a crea sapunul perfect.
M-am straduit sa gasesc o alternativa la sapunul industrial si am gasit-o !!

Sapunul natural perfect este facut in loturi mici, bine controlate iar culorile si aromele provin din natura, nu de la produse chimice. Fiecare lot este cantarit, agitate, taiat si ambalat de mana. Fiecare reteta contine apa distilata, ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei ricin, uleiuri esentiale, ierburi, plante, radacini argile minerale pentru culoare si textura.

Aceste loturi sunt imbogatite cu uleiuri de lux, cum ar fi uleiul de migdale, germeni de grau, unt de cacao, ulei jojoba, ulei avocado si alte uleiuri care calmeaza si inmoaie pielea.
Aceste sapunuri nu contine nimic artificial, totul este natural.